تمرینات پیلاتس در ﺳﺎل ١٩٢٠ ﺗﻮﺳﻂ ژوزف ﭘﯿﻼﺗﺲ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﺬاری ﮔﺮدﯾﺪ و ﻋﻠﻢ ﮐﻨﺘﺮل ﺑﺪن ﻧﺎم ﮔﺬاری ﺷﺪ. تمرکز روش ﺗﻤﺮﯾﻨﯽ ﭘﯿﻼﺗﺲ براساس اﻧﻌﻄﺎفپذیری و ﻗﺪرت در همه اندامها با حرکاتی کنترل شده به منظور ایجاد هماهنگی بین بدن و ذهن میباشد و بدون حجیم شدن عضلات با ایجاد هارمونی فیزیکی و ذهنی توانایی بدن بانوان را در هر سنی بالا میبرد.
پیلاتس با تکرار هدفمند حرکات ورزشی بين جسم، ذهن و روح بهتدریج موجب پرورش و هماهنگی طبيعی بین اعضای بدن و یا اصلاح حالتها و حركتهای نادرست اعضای بدن میشود. انجام حركات ورزشی پیلاتس و رعايت دستورالعملهای آن، نیروی بدن و توان ذهنی بانوان را افزایش میدهد. بانوانی که برای اولینبار تجربه میكنند، احساس سرخوشی به آنها دست میدهد و به نظر میآید ذهن آنان پس از سالها، از خواب بيدار شده است.
با شروع ورزش پيلاتس و اجرای صحيح حركات میتوان به اندامی زیبا و فرم بدن بهتر، توازن و کشیدگی، قامت بلندتر، باريكتر و انعطاف بیشتر دستیافت. هدف پيلاتس از تقويت قوای بدنی، كسب و حفظ هماهنگی بدن و ذهن سالم برای انجام بهتر کارهای روزانه و ديگر فعاليتهای بدنی است. افراد در موقعیتهای متفاوت، از ورزشكار حرفهای يا تازهكار گرفته یا بانوان خانهدار و كارمند و پرمشغله با ورزش پيلاتس نتایج سودمند این ورزش را خواهند ديد.
←
بانوان كه در رشته ورزش پيلاتس فعالیت میکنند دارای خواب بهتر، عصبانيت، استرس و خستگی كمتر خواهند داشت. به دلیل اينکه، روش تمرينی پیلاتس در وضعيتهای ايستاده، نشسته و خوابيده، بدون طی مسافت و پرش و جهش انجام میگيرد، آسيبهای ناشی از صدمات مفصلی كاهش مییابد. تمرینهای ورزشی در دامنههای حركتی در وضعيت سهگانه گفته شده با اجرای تنفسهای عميق و انقباضهای عضلانی انجام میگيرد. از دیگر مزایای ورزش پیلاتس میتوان به انعطافپذیری ستون فقرات، با انجام صحیح تنفس و افزایش اکسیژن باعث تقویت عضلات شکم و همچنین افزایش انرژی میشود.